30 dagen challenge: stoppen met snacken

stoppen met snacken challenge

Misschien wil je afvallen, of gewoon wat gezonder leven. Je kunt dan een dieet gaan volgen, maar je weet dat dat niet werkt. Je houdt het misschien even vol, maar binnen een mum van tijd ben je weer op je oude gewicht, of zelfs wat zwaarder. As je een dieet volgt ben je in gedachten en gedrag steeds met eten bezig. En dat helpt je uiteindelijk niet. Want eten staat voor meer. Het heeft te maken met hoe je je voelt, hoe je over jezelf denkt en hoe je je leven hebt ingericht. Met je leefstijl dus. Dat is ook waar deze challenge om draait: je leefstijl en gevoel zo aanpassen dat je gedachten niet steeds maar uitgaan naar de volgende snack.

Doel Het doel van deze challenge is om fitter te worden. Je gewicht is bijzaak.

Opzet Iedere dag krijg je via Whatsapp een oefening toegestuurd die je helpt om zicht te krijgen op de psychologische achtergrond van je eetgedrag. Je leert hoe je vastgeroeste patronen kunt doorbreken en nieuwe gewoontes kunt ontwikkelen waar je blij van wordt.

Aanmelden De challenge is gratis. Als je mee wilt doen stuur dan een mail naar: carienkarsten@gmail.com. Vermeld dan ook je 06-nummer voor de Whatsapp.