Hart aan het werk

Met hart en ziel… er lekker tegenaan!
De een gaat fluitend door het leven, terwijl een ander zich afbeult om evenveel te presteren. Wat is het geheim? Niet veel werk of stress veroorzaken burn-out, maar de manier waarop je daarmee omgaat, vindt psychologe en burn-outdeskundige dr. Carien Karsten. Je kunt burn-out raken als je zó in je werk opgaat, dat je vergeet naar je hart te luisteren. Door almaar in de tredmolen te lopen en niet te letten op de balans in je leven, kun je crashen.
Met hart en ziel aan het werk zonder kans op burn-out – dat kán! Met dit boek coach je jezelf naar een (zin)vol leven met
meer plezier en voldoening in werk en privé.
Het boek is opgezet als een reëel verlopend coachingstraject volgens het succesvolle ACCESS-protocol®. Met veel oefeningen en testjes om zelf je ontwikkeling te volgen.
Dr. Carien Karsten coacht al tientallen jaren vele hardwerkende professionals bij hun herstel en preventie van burn-out. Zij geeft vaak lezingen en workshops – en komt regelmatig op radio en tv als burn-outdeskundige. Haar bekendste boeken over dit onderwerp zijn: Omgaan met burn-out en Uit je burn-out, een 30-dagen programma.

Neem alvast een kijkje in het boek.

ruimte voor recensies en beoordelingen, in vorm van tekst, beeld en video.

bestel dit boek bij Bol.com