Aanbod

Je kunt me inschakelen voor hulp bij het verminderen van werkstress, overbelasting, angst-, trauma-en paniekklachten en burn-outproblemen. De begeleiding van werkhervatting is een belangrijk onderdeel van de coaching. Ook doe ik coaching gericht op het maken van keuzes in je loopbaan of verbeteren van work-life balance, leiderschap, communicatie en samenwerking.

Ik werk voor organisaties, bedrijven en zelf betalende particulieren. Ik doe geen behandelingen die door de zorgverzekeraar worden vergoed. De coaching gebeurt in mijn praktijk en incidenteel voor een grotere groep incompany.

Tarieven

  • ACCESS-protocol     € 1900,- excl. btw
  • Sessie van 5 kwartier    € 265,- excl. btw
  • Lezing/workshop      vanaf € 900,- per dagdeel excl. btw en reiskosten

Sessies die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd breng ik volledig in rekening.

[/vc_row_inner]

Aanmelden

Aanmelden bij voorkeur via de mail: carienkarsten@gmail.com. Overdag ben ik vaak in gesprek en daarom telefonisch slecht bereikbaar. Een sms-bericht sturen kan altijd.

Werkwijze

Voor herstelcoaching maak ik gebruik van het ACCESSprotocol. ACCESS staat voor: analyse, conditieverbetering, cognitief herstel (beter denken en concentreren), emotioneel herstel, sociale balans en spirituele balans. Het laatste gaat over betekenis geven aan je leven, aan wat belangrijk voor je is. De coaching bestaat uit individuele sessies en –zo nodig – sessies met collega’s, leidinggevende of partner. De coaching kan aangevuld worden met deelname aan workshops. De boeken die ik heb geschreven over stress, stresstypes en emotiecirkels, burn-out en geluk ondersteunen de coaching. De oefeningen die horen bij de coaching staan deels op de website.

Vaak is er tussen de gesprekken door contact via de mail over belangrijke zaken.

In de coaching werk ik met therapiemethodes die gericht zijn op de werking van het brein, zoals Eye Movement Desentization Reprocessing (EMDR), Flash, Woosh-techniek en Heart Assisted Therapy (HAT). Ook de Cognitieve Gedrags Therapie (CGT) en designthinking maken deel uit van de coaching.

De behandeling is kortdurend en bestaat meestal uit een intake en zes sessies. Als het gaat om persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden trainen kan het traject langer duren.

Spadinalaan 65; 1031 KB Amsterdam

Let op: gebouw met de oneven nummers
Parkeren in de straat €3,50 p/u

Klik op de afbeelding hieronder om uit te zoomen