NIEUW: 30 dagen challenge: Stoppen met snacken

Thema: stoppen met snacken
stoppen met snacken

Misschien wil je afvallen, of gewoon wat gezonder leven. Je kunt dan een dieet gaan volgen, maar je weet dat dat niet werkt. Je houdt het misschien even vol, maar binnen een mum van tijd ben je weer op je oude gewicht, of zelfs wat zwaarder. As je een dieet volgt ben je in gedachten en gedrag steeds met eten bezig. En dat helpt je uiteindelijk niet. Want eten staat voor meer. Het heeft te maken met hoe je je voelt, hoe je over jezelf denkt en hoe je je leven hebt ingericht. Met je leefstijl dus. Dat is ook waar deze challenge om draait: je leefstijl en gevoel zo aanpassen dat je gedachten niet steeds maar uitgaan naar de volgende snack.

Doel

Het doel van deze challenge is om fitter te worden. Je gewicht is bijzaak.

Opzet

Iedere dag krijg je via Whatsapp een oefening toegestuurd die je helpt om zicht te krijgen op de psychologische achtergrond van je eetgedrag. Je leert hoe je vastgeroeste patronen kunt doorbreken en nieuwe gewoontes kunt ontwikkelen waar je blij van wordt.

Aanmelden

Als je mee wilt doen stuur dan een mail naar: carienkarsten@gmail.com. Vermeld dan ook je 06-nummer voor de Whatapp.

2 reacties. Plaats een nieuwe

 • Lies Klumper
  31 december 2022 12:49

  Ha Carien – wat een leuk en goed idee ! Ik doe graag mee. Het afgelopen jaar ben ik met pensioen gegaan en hoewel ik niet zichtbaar ben aangekomen, snack ik meer dan vroeger. Af en toe moet ik echt helemaal op de rem staan. Volgend jaar hoop ik een zinvolle invulling te vinden van mijn tijd -iets waar ik langdurig weer helemaal voor kan gaan. Fijne jaarwisseling en met hartelijke groet!

  Beantwoorden
  • Carien Karsten
   31 december 2022 19:42

   Hi Lies, Wat leuk dat je mee doet. met pensioen gaan is echt zo’n transitiefase met meer stress. ben benieuwd naar je ervaringen! ook jij een fijne jaarwisseling en een fijn en gezond nieuw jaar!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.